Connect with us:
Agenda

De agenda van Pitboel Theater is goed gevuld met entertainment voor jong en oud. U bent welkom om aan te schuiven bij onze voorstellingen.
Aan u de keuze of het nu gaat om singer-songwriters, cabaret Toneelvoorstelling, de kindervoorstelling Pien, Puk en Co of een theaterpop. Pitboel heeft het allemaal in huis. Jaarlijks organiseert Pitboel Theater een cabaretfestival; Cabarette-ketet en een singer- songwriter contest; Ballads & Blues.

Pitboel theater en de Theaterschool Westelijke Mijnstreek worden niet gesubsidieerd door de gemeente Sittard-Geleen.

Reserveren
Vult u het u contactformulier (rechts) in met uw naam, aantal personen, datum + voorstelling.
Voor telefoongebruikers staat het formulier onderaan de pagina. Afhalen kaarten tot 15 minuten voor aanvang voorstelling. U kunt bij ons niet pinnen!

Let op: Niet afgehaalde kaarten kunnen dan alsnog worden verkocht.

sep
23
za
2017
Auditiedag productieklassen van Theaterschool Westelijke Mijnstreek
sep 23 @ 11:00 – 18:00
Auditiedag productieklassen van Theaterschool Westelijke Mijnstreek

Theatertalenten gezocht voor nieuwe producties’

Op zaterdag 23 september vindt er in het Pitboel Theater te Sittard een auditiedag plaats. Tijdens de auditiedag worden er een aantal workshops verzorgd en wordt er op zoek gegaan naar mensen die kunnen spelen in de nieuwe theaterproducties van Theaterschool Westelijke Mijnstreek.

De theaterproducties worden geproduceerd in theaterseizoen 2017-2018. Theaterschool Westelijke Mijnstreek zoekt mensen waarmee deze theaterproducties gerealiseerd kunnen worden. In de productieklassen van de theaterschool werk je een heel lesjaar naar een toneel- of musicalvoorstelling. Tijdens het repetitieproces ga je je spelers- en makerskwaliteiten inzetten om samen met anderen een mooi product op de planken te zetten.

sep
30
za
2017
Cabaret in Pitboel theater
sep 30 @ 20:00 – 22:00

Cabaret in Pitboel Theater. Meer info over het programma van vanavond volgt spoedig…

okt
1
zo
2017
Dramatische Kunstkring Heerlen speelt Lourdes
okt 1 @ 14:00 – 17:00
Dramatische Kunstkring Heerlen speelt Lourdes

Dramatische Kunst kring Heerlen.

Ma woont in een verpleeghuis en wil naar Lourdes. De familie gaat in overleg: hoe pakken

we dat aan? Maar al spoedig blijkt dat de verhoudingen binnen de familie ernstig verstoord zijn. Oudste zoon Albert blijkt niet te zijn wie hij lijkt te zijn en geheimen worden onthuld. Ma’s reis naar Lourdes wordt steeds onwaarschijnlijker. Toch belandt Ma uiteindelijk in Lourdes, maar anders dan ze gedacht had. De Dramatische Kunstkring Heerlen staat er, met zijn bijna 100-jarige ervaring, garant voor dat de hilarische verwikkelingen binnen deze familie, die uit het leven gegrepen zijn, u weer een vrolijke avond bezorgen.

 

okt
7
za
2017
Sanseverias
okt 7 @ 20:00 – 21:00
Sanseverias

Na een pauze van enkele jaren hebben De Sanseveria’s met hernieuwd enthousiasme de draad weer opgepakt en zijn ze er helemaal klaar voor om U een mooie avond te bezorgen. Ze brengen voor U een keuze uit de beste liedjes van hun ruim 25-jarig bestaan. Ditmaal zonder slagwerk maar met contrabas, gitaar, accordeon, dwarsfluit, melodica, blokfluit, banaan voor de broodnodige vitaminen, eitjes voor de eiwitten, nog meer rimpels en putjes en vooral… de 3 vertrouwde stemmen van Sandra, Vera en Ria. Komt het zien en laat U door De Sanseveria’s meenemen op een reis vol avontuur….

De Sanseveria’s brengen op humoristische wijze een uniek liedjesprogramma. Hun repertoire bestaat uit een eigen vertolking van Nederlandstalige liedjes uit de 50-er tot en met de 70-er jaren, aangevuld met zelfgeschreven liedjes en teksten.

De Sanseveria’s zorgen voor een uitbundige lach maar kunnen ook ontroeren. Het programma spreekt een breed publiek aan en vooral voor mensen vanaf veertig jaar is het een feest van herkenning! De nostalgische sfeer van tijdloze liedjes als ‘Weet je nog wel’, ‘Klappermelk’ en ‘Het zijn de kleine dingen’ voeren het publiek terug naar lang vervlogen tijden.

De dames hebben een veelzijdige muzikale achtergrond. Sinds hun conservatoriumopleiding waren zij actief in het popcircuit, in het theater (o.a. de productie 2PK van Dogtroep) en in de klassieke wereld (o.a. concertenreeks met het Limburgs Symfonie Orkest).

www.sanseverias.nl

okt
8
zo
2017
Pien, Puk & Co
okt 8 @ 14:30 – 16:00
Pien, Puk & Co

Meespeeltheater

Meer info over het programma van deze editie volgt spoedig…

Pien, Puk & Co zijn meisjes die allerlei gekke avonturen beleven. 
Pien, Puk & Co spelen twee zondagen per maand, vaak de eerste en derde zondag, in het Pitboel Theater en beleven iedere maand een ander avontuur in een ander thema. kijk even in onze agenda voor de juiste data. De kinderen worden betrokken in hun spel en voor de kinderen die dat willen is er ook ruimte om echt mee te spelen! Pien, Puk & Co beleven hun verhaal vanuit de beleving van het kind.

Gezien het aantal bezoekers van afgelopen seizoen is reserveren niet alleen wenselijk maar ook noodzakelijk zodat je zeker bent van een plek in de theaterzaal.

Tot binnenkort?!

Groetjes van Pleun, Pieke, Plien, Pluk, Pim en Kaat

okt
12
do
2017
verhuring
okt 12 @ 12:30 – 17:00

verhuring.

okt
14
za
2017
geen programmering ivm oktoberfeesten
okt 14 @ 20:00 – 21:00

Geen programmering i.v.m. oktoberfeesten

okt
15
zo
2017
geen programmering ivm oktoberfeesten
okt 15 @ 20:00 – 21:00

Geen programmering i.v.m. oktoberfeesten

okt
16
ma
2017
geen programmering ivm oktoberfeesten
okt 16 @ 20:00 – 21:00

Geen programmering i.v.m. oktoberfeesten

okt
17
di
2017
geen programmering ivm oktoberfeesten
okt 17 @ 20:00 – 21:00

Geen programmering i.v.m. oktoberfeesten

    No Twitter Messages.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress