Connect with us:
Agenda

De agenda van Pitboel Theater is goed gevuld met entertainment voor jong en oud. U bent welkom om aan te schuiven bij onze voorstellingen.
Aan u de keuze of het nu gaat om singer-songwriters, cabaret Toneelvoorstelling, de kindervoorstelling Pien, Puk en Co of een theaterpop. Pitboel heeft het allemaal in huis. Jaarlijks organiseert Pitboel Theater een cabaretfestival; Cabarette-ketet en een singer- songwriter contest; Ballads & Blues.

Pitboel theater en de Theaterschool Westelijke Mijnstreek worden niet gesubsidieerd door de gemeente Sittard-Geleen.

Reserveren
Vult u het u contactformulier (rechts) in met uw naam, aantal personen, datum + voorstelling.
Voor telefoongebruikers staat het formulier onderaan de pagina. Afhalen kaarten tot 15 minuten voor aanvang voorstelling. U kunt bij ons niet pinnen!

Let op: Niet afgehaalde kaarten kunnen dan alsnog worden verkocht.

sep
9
za
2017
Theaterpop
sep 9 @ 20:00 – 23:45

Vandaag is de eerste Theaterpop van het seizoen met weer een spetterende line up van drie bands en een singer-songerwriter duo. Dit alles in de theaterzaal van het Pitboel Theater.

2 you
Duo bestaande uit Michiel Mulders en Anouk Consten. Samen brengen ze muziek terug naar eenvoud.
Anouk Consten is geboren en getogen in Sittard. Ze was zangeres in Loose en Skata en is momenteel zangeres in Bliss.
Michel Mulders is afgestudeerd aan het conservatorium Maastricht Jazz en is gitaardocent op muziekschool Sittard-Geleen. Hij speelde in vele bands waaronder Skata en momenteel Bliss.

https://www.facebook.com/pg/2YOU-416357338560128/videos/?ref=page_internal

Endeavour
Endeavour is een Metalcore band uit de regio Sittard. Ze hebben regelmatig shows in verschillende poppodia, zoals Volt in Sittard. Endeavour brengt Bourgondische Metalcore met een hoog gehalte aan nulletjes, eentjes en natuurlijk: bleghs. Opener van Mamma’s Pride en nu de stap van metal core in het theater.

https://www.facebook.com/pg/NDVRBand/community/?ref=page_internal

Fornet
Belgische Provinciale post-punk met een tegendraadse twist. Fornet flirt met krautinvloeden, etaleert gloeiende grooves en deinst niet terug voor messcherpe gitaren. Surfend op onverstoorbare rechttoe-rechtaanritmes en dobberend via ongeregelde omwegen.

https://www.facebook.com/pg/fornetband/about/?ref=page_internal

 

No Man’s Valley
Met een indrukwekkende lijst van optredens heeft Nederland, Duitsland en wellicht ook België de komende periode genoten van live- optredens van een van Limburgs meest creatieve en verrassende bands. Laat je tijdens deze shows meenemen op een meeslepende en bezwerende reis. No man’s Valley laat de tijd even stilstaan om je mee te nemen op weg naar een onvergetelijke song ‘The Wolves Are Coming’. Nu al een klassieker. Te horen, te zien en te beleven tijdens Theaterpop in Pitboel Theater

http://nomansvalley.com/

sep
17
zo
2017
Open dag Theaterschool Westelijke Mijnstreek & De Beeldende Klas
sep 17 @ 11:00 – 16:00


Ontdek de magie van theater

Op zondag 17 september, van 11:00 16:00 uur,  vindt de open dag van Theaterschool Westelijke Mijnstreek plaats. Bezoekers kunnen hierbij door middel van verschillende workshops kennismaken met de theaterschool. De open dag zal plaats vinden in het Pitboel Theater te Sittard, de thuisbasis van Theaterschool Westelijke Mijnstreek.

De theaterschool heeft verschillende lesklassen waarin les wordt gegeven in de disciplines: toneel, musical, theaterdans en beeldende kunst. Ook zijn er productieklassen waarin er toneel en musicalvoorstellingen gemaakt worden. Tijdens de open dag  is er alle informatie over het nieuwe theaterschool seizoen te verkrijgen, dat in oktober 2017 van start gaat. Het workshopschema van de open dag is te vinden op de website van Theaterschool Westelijke Mijnstreek.

Meer informatie vind je op:
www.jtswestelijkemijnstreek.nl

Locatie:
Pitboel Theater
Montgomerystraat 26
6135 BW Sittard

 

Workshop schema:

sep
23
za
2017
Auditiedag productieklassen van Theaterschool Westelijke Mijnstreek
sep 23 @ 09:00 – 16:00

Talenten gezocht voor nieuwe producties

Op zaterdag 23 september vindt er in het Pitboel Theater te Sittard een auditiedag plaats. Tijdens de auditiedag wordt er op zoek gegaan naar mensen die kunnen spelen in de nieuwe theaterproducties van Theaterschool Westelijke Mijnstreek.

De theaterproducties worden geproduceerd in theaterseizoen 2017-2018. Theaterschool Westelijke Mijnstreek zoekt mensen waarmee deze theaterproducties gerealiseerd kunnen worden. In de productieklassen van de theaterschool ga je o.l.v. een regisseur een toneel of musicalvoorstelling maken die op het einde van het seizoen vier keer gespeeld wordt. Tijdens het repetitieproces ga je je spelers- en makers kwaliteiten inzetten om samen met anderen een mooi product op de planken te zetten.

Meer informatie over de producties en auditiedag kun je vinden op:
www.jtswestelijkemijnstreek.nl

Locatie:
Pitboel Theater
Montgomerystraat 26
6135 BW Sittard

sep
30
za
2017
Cabaret in Pitboel theater
sep 30 @ 20:00 – 22:00

Cabaret in Pitboel Theater. Meer info over het programma van vanavond volgt spoedig…

okt
1
zo
2017
Dramatische Kunstkring Heerlen speelt ‘Lourdes’
okt 1 @ 14:00 – 17:00
Dramatische Kunstkring Heerlen speelt 'Lourdes'

Dramatische Kunst kring Heerlen.

Ma woont in een verpleeghuis en wil naar Lourdes. De familie gaat in overleg: hoe pakken we dat aan? Maar al spoedig blijkt dat de verhoudingen binnen de familie ernstig verstoord zijn. Oudste zoon Albert blijkt niet te zijn wie hij lijkt te zijn en geheimen worden onthuld. Ma’s reis naar Lourdes wordt steeds onwaarschijnlijker. Toch belandt Ma uiteindelijk in Lourdes, maar anders dan ze gedacht had. De Dramatische Kunstkring Heerlen staat er, met zijn bijna 100-jarige ervaring, garant voor dat de hilarische verwikkelingen binnen deze familie, die uit het leven gegrepen zijn, u weer een vrolijke middag bezorgen.

 

okt
7
za
2017
Sanseverias
okt 7 @ 20:00 – 21:00
Sanseverias

Na een pauze van enkele jaren hebben De Sanseveria’s met hernieuwd enthousiasme de draad weer opgepakt en zijn ze er helemaal klaar voor om U een mooie avond te bezorgen. Ze brengen voor U een keuze uit de beste liedjes van hun ruim 25-jarig bestaan. Ditmaal zonder slagwerk maar met contrabas, gitaar, accordeon, dwarsfluit, melodica, blokfluit, banaan voor de broodnodige vitaminen, eitjes voor de eiwitten, nog meer rimpels en putjes en vooral… de 3 vertrouwde stemmen van Sandra, Vera en Ria. Komt het zien en laat U door De Sanseveria’s meenemen op een reis vol avontuur….

De Sanseveria’s brengen op humoristische wijze een uniek liedjesprogramma. Hun repertoire bestaat uit een eigen vertolking van Nederlandstalige liedjes uit de 50-er tot en met de 70-er jaren, aangevuld met zelfgeschreven liedjes en teksten.

De Sanseveria’s zorgen voor een uitbundige lach maar kunnen ook ontroeren. Het programma spreekt een breed publiek aan en vooral voor mensen vanaf veertig jaar is het een feest van herkenning! De nostalgische sfeer van tijdloze liedjes als ‘Weet je nog wel’, ‘Klappermelk’ en ‘Het zijn de kleine dingen’ voeren het publiek terug naar lang vervlogen tijden.

De dames hebben een veelzijdige muzikale achtergrond. Sinds hun conservatoriumopleiding waren zij actief in het popcircuit, in het theater (o.a. de productie 2PK van Dogtroep) en in de klassieke wereld (o.a. concertenreeks met het Limburgs Symfonie Orkest).

www.sanseverias.nl

okt
8
zo
2017
Pien, Puk & Co
okt 8 @ 14:30 – 16:00

Meespeeltheater

Kriebelbeestjes

Meer info over het programma van deze editie volgt spoedig…

Pien, Puk & Co zijn meisjes die allerlei gekke avonturen beleven. 
Pien, Puk & Co spelen twee zondagen per maand, vaak de eerste en derde zondag, in het Pitboel Theater en beleven iedere maand een ander avontuur in een ander thema. kijk even in onze agenda voor de juiste data. De kinderen worden betrokken in hun spel en voor de kinderen die dat willen is er ook ruimte om echt mee te spelen! Pien, Puk & Co beleven hun verhaal vanuit de beleving van het kind.

Gezien het aantal bezoekers van afgelopen seizoen is reserveren niet alleen wenselijk maar ook noodzakelijk zodat je zeker bent van een plek in de theaterzaal.

Tot binnenkort?!

Groetjes van Pleun, Pieke, Plien, Pluk, Pim en Kaat

okt
12
do
2017
verhuring
okt 12 @ 12:30 – 17:00

verhuring.

okt
14
za
2017
geen programmering ivm oktoberfeesten
okt 14 @ 20:00 – 21:00

Geen programmering i.v.m. oktoberfeesten

okt
15
zo
2017
geen programmering ivm oktoberfeesten
okt 15 @ 20:00 – 21:00

Geen programmering i.v.m. oktoberfeesten

    No Twitter Messages.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress